Franko servis za čišćenje

Sve inovacije u području čišćenja i održavanja od najnovijih sredstava kao i opreme koje bi pomogle da se riješi Vaš problem, možete potražiti kod naših visoko obučenih djelatnika. Dopustite nama da budemo Vaš odred za čistoću!

Franko čišćenje d.o.o. tvrtka je naslijednik obrta Servis za čišćenje Franko osnovanog 1997. godine te sa svojim dugogodišnjim iskustvom uspješno djelujemo na području Republike Hrvatske. Specijalizirani smo za poslove održavanje higijene, čišćenje interijera i eksterijera u svim poslovnim i stambenim objektima, te uređenja i održavanja okoliša. Poslove iz svojih djelatnosti obavljamo za veliki broj poduzeća, državnih i javnih institucija. Naše poslovanje temeljimo na kvaliteti, profesionalizmu i dosljednosti.

Uspješnost poslovanja temeljimo na visokoj razini sustava upravljanja kvalitetom i zaštitom okoliša. Održavanje i stalna poboljšanja uspostavljenog sustava upravljanja tvrtka shvaća kao prioritet. U radu isključivo koristimo provjerena, najučinkovitija europska ekološka sredstva za čišćenje i higijenizaciju, koja posjeduju certifikat ISO 9001, kao i vodoprivrednu dozvolu naše države o biorazgradivost.

Obavljajuči naručene poslove jamčimo vrhunsku kvalitetu usluge te potpunu sigurnost i diskreciju od strane naših djelatnika.

U slučaju Vaše potrebe, obratite nam se s povjerenjem.

Copyright © All Rights Reserved. | Theme: Business Click by eVisionThemes