Čišćenje i održavanje ureda i poslovnih prostora

Možemo vam ponuditi individualnu uslugu čišćenja i održavanja poslovnih prostora i ureda, sukladno vašim zahtjevima i potrebama. Cilj naše usluge je osigurati zadovoljstvo svih koji se nalaze u vašim poslovnim prostorima. Nakon čišćenja poslovnim prostorima vraćamo svježinu i ugodan miris.

Naše standardne usluge čišćenja poslovnih prostora su:

  • pranje i poliranje podova
  • čišćenje tepiha i tepisona
  • čišćenje stubišta i hodnika
  • čišćenje namještaja
  • čišćenje tapeciranog namještaja
  • pranje prozora
  • pranje stakla i izloga
  • pranje i održavanje zavjesa

Dodatno, u mogućnosti smo ponuditi i uslugu čišćenja poslovnih prostora suhom parom.

Čišćenje suhom parom - dry steam cleaning

Čišćenje suhom parom nova je tehnologija koja ima mnogo prednosti. Suha para može se koristiti za čišćenje podova, terasa, namještaja, tepiha, tepisona, staklenih površina. Suhom parom možemo očistiti kupaonice i WC-e u vašim poslovnim prostorima te zajedničke prostorije poput kuhinja. Suha para nastaje zagrijavanjem vode na temperaturu do 200°C i tlak do 10 bara, iz koje se izdvajaju vodene kapljice. Takva para rastvara sve nečistoće, a ujedno i dezinficira i na sebe veže prašinu, grinje i alergene. Prostor nakon čišćenja suhom parom ostaje čist, mirišljav, dezinficiran i bez alergena. Prednost suhe pare je i da ne zahtijeva nikakva sredstva za čišćenje zbog čega je ekološki prihvatljivija. Više detalja možete pronaći na našoj stranici Čišćenje suhom parom.

Usluge čišćenja odnose se na urede, poslovne prostore, proizvodne prostore, uslužne poslovne prostore, ordinacije i medicinske ustanove. Posjedujemo svu potrebnu opremu i kontinuirano unaprijeđujemo procese i tehnologiju čišćenja kako bi pružili uslugu vrhunske kvalitete.

Čišćenje uredskih i poslovnih prostora obuhvaća redovito, periodično, povremeno i jednokratno čišćenje (po pozivu). Također, nudimo vam usluge čišćenja vaših poslovnih prostora i objekata nakon gradnje ili adaptacije prostora.

Cijena naše usluge uključuje i sva profesionalna sredstva za čišćenje.

Nudimo također održavanje i opskrbu vaših ureda potrošnim materijalima (tekući sapun, toaletni papir, papirnati ručnici, osvježivači prostora…).

 

Copyright © All Rights Reserved. | Theme: Business Click by eVisionThemes