Čišćenje i dezinficiranje prostora i namještaja od virusa i bakterija

dezinfekcija, čišćenje od virusa, čišćenje od bakterija

Za sve zainteresirane u ponudi nudimo specijalno antivirusno i antibakterijsko čišćenje svih površina i prostora.

Specijalna sredstva APESIN za čišćenje uklanjaju sve viruse i bakterije, uključujući i korona virus, iz vašeg ureda, poslovnog prostora ili doma. Sredstvo sadrži alkohol i osigurava gotovo trenutnu dezinfekciju. Ima baktericidno i virucidno djelovanje te je ispitano, procijenjeno i certificirano u skladu sa smjernicama DGHM/VAH. U skladu je s odredbama europskih normi EN 1040, EN 12054, EN1499, EN 1500 i EN 12791.

Apesin sredstva za čišćenje i dezinfekciju ruku koriste kirurzi prije kirurških zahvata, a može se koristiti i u području zdravstva i industrije hrane, kozmetičke i farmaceutske industrije.

Za potpuno čišćenje prostora i namještaja koristimo naš stroj za čišćenje suhom parom. Dokazano je da bakterije i virusi, posebno korona virus, umiru na temperaturama od 70 stupnjeva. Suha para prostor čisti i dezinficira na temperaturi od 150°C čime uklanja sve viruse, bakterije, nečistoće i alergene.

 

U borbi protiv virusa koristimo provjerena i visoko kvalitetna sredstva i strojeve. Dokazano je da virus umire na 70 stupnjeva, nasi strojevi rade na temperaturi visoj od 150 stupnjeva te su pogodni za sve vrste povrsina.Uz to koristimo sredstvo APESIN AP 100, najučinkovitije sredstvo u borbi protiv virusa i bakterija??? Narucite svoj termin čišćenja te dezinfekcije stambenih ili poslovnih objekata?

Gepostet von Franko čišćenje am Mittwoch, 25. März 2020

 

Javite se odmah!

  Potrebno nam je (obavezno):

  Kontakti:

  Franko čišćenje d.o.o.
  Vladimira Varićaka 15, 10020 Zagreb

  Tel/fax: +385 1 6640 400

  Mob: +385 91 5075 799

  E-mail: [email protected]

  Facebook: @frankociscenje

  Copyright © All Rights Reserved. | Theme: Business Click by eVisionThemes