Ekološko čišćenje i dezinfekcija suhom parom

Otkrili smo, isprobali i sada u našoj ponudi možete pronaći – čišćenje suhom parom. Radi se o čišćenju bez kemikalija i čišćenju poslije kojega će očišćena područja ostati suha, a najbitnije čista i dezinficirana. Visoka temperatura pare i tlak uklanjaju sve nečistoće, masnoće, bakterije i alergene i osiguravaju savršenu čistoću i higijensku ispravnost očišćenog područja.

Radi se o čišćenju parom od 8 bara i čak 200 celzijevih stupnjeva, bez imalo vlage. Savršeno je za skidanje kamenca, čišćenje fuga, svih onih skrivenih i teško dostupnih mjesta i adekvatno je za sve površine: tekstil, drvo, PVC, inox pa čak i plišane igračke.

Čišćenje suhom parom odlično je za čišćenje pećnice koja nakon „tretmana“ s parom ostaje suha, čista i dezinficirana. Visoke temperature pare omekšavaju masti i ulja koje se vežu na površinu i pritiskom se istjeruju sve čestice – nakon toga površina se samo prebriše.

Ovaj način čišćenja ima više prednosti, a najbitnije su: ekološka metoda čišćenja, korištenje minimalne količine vode, čišćenje teško dostupnih mjesta, dezinfekcija, uklanjanje kamenca i odstranjivanje neugodnih mirisa.

Suha para vrlo lako rješava problem masti i nečistoća oko ploče za kuhanje – isporučena pod pritiskom, suha para prodire u površinu i uništava skrivene bakterije i samim time i vrši dezinfekciju i uklanjanja vidljive mrlja i masti. Idealna je za čišćenje profesionalnih kuhinja u restoranima i hostelima – suha para, zbog visoke temperature i pritiska, ugrijat će, razgraditi i ukloniti masnoće i masne naslage u svim dijelovima profesionalnih kuhinja, od štednjaka, pločica, pećnica do napa i ostaviti kuhinjske površine čistima. Osim kuhinja, suha para može se koristiti i za odmašćivanje radne opreme i strojeva koji se koriste u industriju, građevini, transportu i slično jer svojom snagom može ukloniti stare masne naslage od ulja ili masnoća za podmazivanje strojeva i opreme.

Čišćenje kemikalijama može dovesti do teških alergijskih reakcija i ne pogoduje asmatičarima, tako da je ovaj način čišćenja odličan i u pogledu prevencije spomenutih bolesti.

Neugodni mirisi su nešto što želimo istjerati iz vašeg doma, ureda, vikendice ili bilo kojeg drugog prostora koji će živnuti nakon jednog vrućeg tretmana suhom parom na zadovoljstvo vas i svih vaših osjetila.

Kako to izgleda pogledajte u ovom videu:

Copyright © All Rights Reserved. | Theme: Business Click by eVisionThemes